Ervaringen Acne / Rosacea Behandeling

Default Avatar75
Evelien
2 maart 2018

02-03-2018
Prima! Acné afspraak voor mijn dochter. Heldere uitleg, goed advies.

Default Avatar75
Jurrian
21 februari 2018

Nu 2x geweest Bij Beauty Lounce omdat ik last heb van acne op mijn gezicht. Ik ben erg blij hoe ik geholpen wordt. Heel vriendelijk en profesioneel. Ik zie ook al veel resultaat! Groet

Default Avatar75
Jessy
6 januari 2018

Meerdere behandelingen gehad. Huid ziet er nu veel rustiger uit waardoor ik minder make up kan gebruiken. Vriendelijk en deskundige mensen. ( Bobby, Manon )
Denken met je mee om tot een goed resultaat te komen.

Default Avatar75
Lisa
1 oktober 2017

Ik kom al een tijdje bij Beauty Lounge voor de behandeling van acne in mijn gezicht. Ik heb heel veel littekens, grove poriën en onzuiverheden aan overgehouden. In overleg met Bobby en Manon zijn we aan de behandelingen begonnen.

Na een paar keer werd mijn huid gelijk beter, rustiger en egaler. Ik kreeg ook gelijk complimentjes van vrienden en bekenden dat ik er goed uitzag. Dat gaf me een goed gevoel en dit gevoel wil ik houden. Telkens weer proberen ze nieuwe behandelingen bij mij uit.

en goede producten voor betere resultaten en die resultaten zijn heel mooi. Ook kan ik heel goed bij de meiden terecht voor advies over verzorgingsproducten.

Al met al heeft het me een stuk zelfvertrouwen gegeven. Bedankt daarvoor Beauty Lounge meiden!

Groetjes Lisa.

Default Avatar75
Guler
5 augustus 2017

Bobby heeft voor mij de juiste adviezen gegeven om mijn huid te verzorgen. Ook de reden zijn duidelijk besproken. Klantvriendelijkheid is op een hoog niveau.

Default Avatar75
Rene H.
2 augustus 2017

Afspraak was heel prettig. Bij binnenkomst meteen een bakje (aparte/byzondere) thee. Alles erg duidelijk uitgelegd en op alle vragen werd duidelijk antwoord gegeven. Nu alleen nog afwachten op het resultaat, dan ben ik helemaal tevreden, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Default Avatar75
Rowena
17 mei 2017

Ik wil je alleen maar zeggen dat ik zo blij ben dat ik naar jullie ben gekomen Beauty Lounge. Acné is zo goed als weg! Hoera en dank jullie voor de goede behadelingen.

Default Avatar75
Charlotte T.
6 april 2017

Een heel prettige beautyspecialiste, deskundig advies en fijne producten

Default Avatar75
Linda
4 maart 2017

Ik ervaar goede en professionele zorg rond en tijdens de behandeling , maar ook zorgvuldigheid aandacht voor mij als client. Warme groet Linda

Default Avatar75
Nelleke
26 februari 2017

Prettig eerste gesprek en behandeling. Dit geeft me moed om met jullie door te gaan.

Default Avatar75
Louise
13 februari 2017

Ik kom al jaren bij Beauty Lounge in Haarlem. Dit op advies van iemand anders die er zelf goede ervaringen mee heeft. Ik kom bij Beauty Lounge aangezien ik een zeer problematische acne huid heb. Bij Beauty Lounge laat ik het kundig reinigen om verdere littekens te voorkomen of littekens te verminderen door de skinpeeling en microneedling en de producten van Image.

Ik vertrouw niemand anders toe om aan mijn gezicht te komen dan de meiden van Beauty Lounge! Groeten Louise

Default Avatar75
Lieke
14 december 2016

Wat een verandering! Ik heb jarenlang acne gehad en een vrij ernstige vorm. Het duurde bij mij wat langer voordat de behandeling aansloeg maar wat is het resultaat mooi! Ik zweer bij de aanbevolen producten van Image. Voor diegenen die twijfelen om naar Beauty Lounge te gaan: doe het! Ik dacht ook, het zal wel weer niet helpen, want ik had al zoveel geprobeerd, maar het helpt echt!
En het resultaat is mooier dan ik had durven dromen. Voor diegenen die de stap gaan zetten: succes! Het al soms zwaar zijn, maar het zal het allemaal waard zijn. Groetjes, Lieke

Default Avatar75
Rinke Bergsma
30 november 2016

Wederom een heerlijke gezichtsbehandeling bij Manon. Met een fris gelaat en mooie wenkbrauwen en met een goed product in mijn tas loop ik ontspannen naar buiten en staat mijn volgende afspraak alweer geboekt. In al die jaren geen enkele twijfel gehad niet bij Beauty Lounge terug te komen. Deze salon staat voor vertrouwen, warmte, kwaliteit en deskundigheid, eerlijkheid en gastvrijheid.

Default Avatar75
John Mesman
20 november 2016

Prettige sfeer. Goede, grondige, vakkundige behandeling.

Default Avatar75
Charlotte
10 november 2016

Graag schrijf ik deze review, vanwege het geweldige resultaat dankzij Beauty Lounge in Haarlem.
Op mijn 27e had ik nog steeds last van acne en na veel verschillende verzorgingsproducten en niet-helpende behandelingen bij 2 schoonheidsspecialiste besloot ik deze behandeling te proberen. Prijziger, maar het bleek inderdaad véél effectiever zoals werd verteld. Na 5 behandelingen heb ik geen onzuiverheden of nieuwe ontstekingen meer. Mijn huid is egaler, minder rood en heeft een frissere uitstraling. Dat heeft een positieve uitwerking op mijn zelfvertrouwen, waardoor ik iedereen die nog twijfelt deze behandeling kan aanraden.
Daarnaast ben ik heel tevreden over dit instituut, welke een professionele uitstraling heeft met warme, sfeervolle accenten waardoor het fijn is om er naar toe te gaan. Gastvrij, attent, zorgzaam, betrokken en bekwaamheid kenmerken de medewerkers: koffie of thee wordt mij aangeboden aan het begin van mijn bezoek, er wordt geluisterd naar mijn ervaringen en hierop doorgevraagd, er wordt meegedacht: ik krijg persoonlijke aandacht en duidelijke informatie die op mij van toepassing is.
Zeker een aanrader! Charlotte Haarlem

Default Avatar75
Lot
11 oktober 2016

Ik ben zo blij dat ik ooit ben behandeld voor me acne. Had al een hele tijd van alles geprobeerd.
Spijtig genoeg hielp dat allemaal niet, tót dat ik in Haarlem ben behandeld bij Beauty Lounge.
Na 3 maanden waren die grote ontstekingen weg.
Bedankt!

Default Avatar75
Annelies R.
10 oktober 2016

Ik heb een hypergevoelige huid en had last van rosacea. Ik verdroeg bijna geen verzorgende huidprodukten.
Bij Beauty Lounge in Haarlem werd mijn huid voor de eerste keer echt goed geanalyseerd, voordat ik een behandeling en producten kreeg voorgeschreven.
Ik gebruik de produkten van Image en Laviesage. Daarnaast heb ik vitamine C peelings gehad. Al na de eerste peeling zag je duidelijk verschil.
Mijn huid is inmiddels enorm verbeterd. Ik heb geen last meer van rosacea, mijn huid is niet meer rood en is stralender.
Elvia en Manon van Beauty Lounge verdiepen zich echt in de huidproblemen, geven goed en vooral eerlijk advies.
Ik ben erg tevreden met de uitstekende service en het mooie resultaat.
Een absolute aanrader !

Default Avatar75
Conny, Overveen
1 oktober 2016

Al jarenlang heb ik last van rosacea. Mijn huid was hypergevoelig en verdroeg bijna geen verzorgende huidproducten, terwijl mijn huid deze wel dringend nodig had. De schoonheidsspecialiste bezocht ik niet meer omdat ik geen salon kon vinden die de rosacea huid op een juiste manier behandelde. Toen zag ik op de website van Beauty Lounge een behandeling voor rosacea. Ik heb toen een afspraak gemaakt.
Ik ben eerst voorzichtig begonnen met de vitamine C producten van Image speciaal voor de rosacea huid. Heb dit rustig opgebouwd.
Op advies van Elvia van Beauty Lounge ben ik ook met de Laviesage producten begonnen. Ik heb deze nu 1 maand geslikt en zie al een duidelijke verbetering van de huid. Mijn huid is ook minder gevoelig geworden en dit alles terwijl er nog geen gezichtsbehandeling heeft plaatsgevonden! Dit wordt de volgende stap.
Kortom, bij Beauty Lounge verdiepen ze zich echt in huidproblemen, geven duidelijk en eerlijk advies en een goede service! Bedankt!

Default Avatar75
Sanne
26 september 2016

Ik kreeg sinds ik stopte met de pil, acne op allerlei plaatsen. Met name op kin, kaaklijn, wangen en tevens op borst en rug. Ik kreeg een antibiotica kuur van de dokter, nadat ik eerst allerlei zalfjes had uitgeprobeerd. De antibiotica zorgde voor veel bijwerkingen en dus stopte ik daarmee. Nu ik Laviesage Skinclear gebruik, is mijn huid overal rustig geworden. Er komt soms nog wel een ontsteking op, maar veel minder dan eerst. Ik merk ook dat voeding een rol speelt, maar met name de producten bieden dat wat zij beloven. De peelings vond ik heel erg gevoelig, maar mijn huid reageerde er heel erg goed op. Het resultaat is zeer goed, een rustige huid met minder littekens dan eerst. Ik zou wel eerder voor deze behandelingen kiezen, dan voor de door de dokter voorgeschreven Roaccutane, een middel vol bijwerkingen. Met deze behandeling geen enkele bijwerking gehad, alleen maar resultaat! De salon zelf is professioneel met een gezellige sfeer. De mensen die er werken weten alles af van acné en hoe dit te behandelen. Ik durf Beauty Lounge aan iedereen aan te bevelen. Groetjes Sanne.

Default Avatar75
Anne Bruyn
19 september 2016

SUPER! Ik ben erg blij! Ben inmiddels bijna een half jaar gestopt met de behandelingen en het gaat nog steeds goed erg goed! Zoals iedereen hier al zegt, van alles geprobeerd maar niets gaf het gewenste resultaat. Manon (en de rest van het team) heel erg bedankt!

Default Avatar75
Rosanna de Jong, Amsterdam
2 september 2016

Erg tevreden over Beauty Lounge. Mijn huid is enorm veel rustiger geworden na een goede analyse, goed en vriendelijk advies en goede producten!

Default Avatar75
Rianne Vervoort
1 september 2016

Meiden van Beauty Lounge, bedankt voor jullie aandacht behandelingen enz. Mijn schaamte gevoel is weg , mijn acné is vrijwel verdwenen. ik heb mijn eigenwaarde en zelfrespect weer terug . Groetjes aan jullie allemaal. Liefs Rianne.

Default Avatar75
ANGELIQUE
19 juli 2016

Wij zijn bij Beautylounge in Haarlem terechtgekomen voor de behandeling van de acné van mijn dochter. Ze is 17 en zat erg met haar acné. We zijn 2x geweest bij Beautylounge en de acné is echt al zeer verminderd. We zijn nog niet klaar maar wel al erg blij met het resultaat! Aanrader bij acné problemen.

Default Avatar75
Inge Santpoort-Noord
17 juli 2016

Ik ben nu 29 jaar en kamp al vanaf mijn 12e met acne. Soms had ik fases dat het minder aanwezig was, maar mijn huid is eigenlijk nooit rustig geweest. In die jaren heb ik van alles geprobeerd, van antibiotica en benzoylperoxide bij de huisarts, tot behandelingen bij schoonheidsspecialisten en natuurlijk veel verschillende producten bij de drogist. In het najaar ben ik op consult geweest bij Beauty Lounge en heb nu zes peelingbehandelingen ondergaan. Eerst om de twee weken, nu kom ik elke 6 weken. De combinatie van de effectieve behandelingen, goede thuisproducten die geschikt zijn voor mijn huid en voedingsadvies heeft meteen vooruitgang gegeven. Er zijn nu geen baalmomenten meer voor de spiegel. Vroeger had ik weleens dagen dat ik niet naar buiten durfde, maar dat heb ik nu niet meer. Daarom vind ik het belangrijk om dit resultaat bij te houden. Het is prettig om terecht te kunnen bij huidspecialisten die echt verstand hebben van de huid en weten wat werkt voor mij.

Default Avatar75
Leon Visser
26 mei 2016

Een aantal maanden geleden kwam ik Beauty-Lounge Instituut tegen op internet. Ik had behoorlijk veel last van acne op mijn gezicht en hals. Tijdens het eerste gesprek werd alles duidelijk verteld en kreeg ik gelijk een kennismakingsbehandeling. Na een aantal behandeling ben ik nu een aantal maanden verder. Mijn gezicht en hals zijn bijna helemaal vrij van ontstekingen. De behandelingen en de thuisproducten van Image werken heel goed. De producten zijn niet de goedkoopste, maar ze helpen wel goed. Voordat ik bij Beauty Lounge kwam was ik al een aantal keer bij een huisarts geweest en die producten hadden niet echt een goed resultaat. De behandelingen worden goed verzorgd en het is een mooie praktijk. Een acne vrije huid voelt veel fijner aan en binnenkort worden ook nog de littekens aangepakt met de dermapen. Ik ben blij dat ik bij Beauty Lounge terecht ben gekomen en kan het iedereen aanbevelen.

Default Avatar75
Liselotte
16 mei 2016

Beauty Lounge, Heel erg bedankt voor de goede en professionele zorg waardoor ik nu weer met een gladde en acne-vrije huid door het leven kan! Rond mijn twintigste kreeg ik pas echt last van acné. Ik dacht dat het tijdelijk zou zijn, maar het bleef maar aanhouden en werd zelfs erger. Allerlei middeltjes heb ik al geprobeerd, maar niets werkte. Op mijn werk geef ik veel adviezen aan klanten en ik vind een acné huid daarbij erg onverzorgd uitzien. Ik voelde me erg ongemakkelijk op veel momenten. Sinds september ben ik bij jullie gestart met de behandeling en is de acné heel snel verminderd. Nu kan ik alweer enkele maanden zeggen dat ik een gladde en verzorgde huid heb. Ik zou het echt iedereen willen adviseren.

Default Avatar75
Robert Galje
18 maart 2016

Ik word altijd vriendelijk ontvangen door degene die werken bij binnenkomst en krijg altijd wat te drinken aangeboden en dat vind ik belangrijk dat je welkom ergens bent.
En de behandeling die ik krijg zijn hun geld meer dan waard.Groetjes Robert Galjé

Default Avatar75
Agnes Leeuwe
4 maart 2016

Altijd gezellig, superservice, ze verrichten wonderen????geweldig personeel kortom alles is top!zou nergens anders heen willen!

Default Avatar75
Els C.
1 maart 2016

Dermapen, geschreven door Els C. uit Haarlem: Ik ben blij dat wij hier in Haarlem zoiets hebben, ik moest altijd ver reizen voor behandelingen, dacht ik. En ik kocht vroeger ook altijd dure producten maar het deed niets. Ik had al veel geprobeerd met mijn huid. Voor mijn acnelittekens ben ik vroeger al vaak met microdermabrasie behandeld in het ziekenhuis. Daarvoor en daarna ben ik ook bij allerlei andere schoonheidsspecialistes geweest en kocht ik steeds maar weer allerlei producten. Toen ik de website van Beauty Lounge las besloot ik toch een afspraak te maken. Maar ik moet zeggen dat ik er weinig vertrouwen in had: ik had al zoveel geprobeerd. Manon begon tijdens het consult al snel over dermapen kuur. Gedurende twee jaar heb ik een reeks peeling behandelingen gehad en vervolgens word ik nu behandeld met de dermapen. Het resultaat is dat er veel minder reliëf is en mijn huid beter doorbloed is. Mijn huid is ook strakker geworden. Ik ben nu met huidverbetering bezig. Bij Beauty Lounge ben ik in goede handen, dat geeft een fijn gevoel. Na al die jaren is er iemand die begrijpt hoe ik met mijn huid zit. Dank medewerkers van Beauty Lounge voor de goede zorg!

Default Avatar75
Jesse
9 februari 2016

Al meer dan een jaar had ik last van acne op me wangen. Na van alles geprobeerd te hebben, kwam ik uiteindelijk bij Manon terecht en wat ben ik blij dat ik Beauty-Lounge heb ontdekt! De producten die gebruikt worden van IMAGE Skincare raad ik iedereen aan, want na 2 maanden was alles verdwenen alsof ik nooit acne heb gehad. Verdere behandeling was bij mij zelfs niet eens nodig, maar zal uiteraard door blijven gaan met het gebruiken van IMAGE Skincare producten!

Default Avatar75
Britt
28 januari 2016

Na iets meer dan één jaar ben ik acne vrij, dit geeft mij meer zelfvertrouwen. De afspraken bij Beauty Lounge vind ik altijd heel gezellig, ik kom bij Elvia, ik voel me op mijn gemak bij haar. Door de juiste geadviseerde producten is mijn huid stukken verbeterd. Ik ben héél blij met het eindresultaat. Ik vind Beauty Lounge zeker een aanrader!!

Default Avatar75
Marcel
3 januari 2016

De huid van mijn vriendin is echt super verbeterd! Ze heeft ook veel meer zelfvertrouwen gekregen. Bedankt.