Duo behandeling schoonheidssalon Haarlem

Duo behandeling bij schoonheidssalon Haarlem.

 

Wil je met z’n tweeën genieten van een schoonheidsbehandeling of massage?

 

Je kunt voor een duo behandeling bij schoonheidssalon Beauty Lounge uit Haarlem terecht. In Haarlem is schoonheidsinstituut Beauty Lounge gevestigd. Wij zijn speciaal ingericht voor het geven van schoonheidsbehandelingen, huidverbeterings en verzorgingsbehandelingen en massage’s voor twee personen tegelijk ( duo behandeling ).

 

Wat is dan precies een duo behandeling?

 

Een duo behandeling bij een schoonheidssalon is een behandeling welke je met z’n tweeën ondergaat in één  behandelruimte. Deze behandeling wordt normaal gesproken gegeven door twee schoonheidsspecialistes. Dit kan dus op het gebied van huidverzorging zijn maar ook voor een massage.

 

Waarom zou ik kiezen voor een duo behandeling?

 

Wat is er nu leuker om samen met een vriend( in ), zus, partner of moeder heerlijk te genieten van een gezichtsbehandeling, massage of arrangement?  terwijl je een behandeling krijgt, kan je lekker met elkaar praten of overleggen. ( bij een massage natuurlijk niet aan te raden). Wat we vaak ervaren is dat onze klanten het vaak gewoon veel leuker en prettiger vinden om samen naar de schoonheidssalon te gaan.

 

duo behandeling massage Haarlem hotstone

Waarom een duo behandeling bij Beauty Lounge Haarlem?

 

Bij Beauty Lounge hebben we de behandelkamers speciaal gemaakt voor het behandelen van 2 mensen behandelingen. Door middel van verschuifbare deuren kunnen we 2 kamers omtoveren tot 1 ruime behandelkamer waar we onze huidverzorgingsbehandelingen geven. Massages geven wij in 2  andere ruimtes, waar twee massage-bedden naast elkaar geplaatst staan. In deze ruimtes kun je samen genieten van een oosterse ontspannen sfeer.

 

Duo behandeling massage ontspanning Haarlem hotstone relax

 

Bij Beauty Lounge kunt u gratis voor de deur parkeren. Bus 2 vanaf het Centraal Station stopt voor de deur. Als je van buiten Haarlem komt is het ook leuk om je duobehandeling te combineren met een bezoek aan Haarlem centrum.

 

Cadeaubon van Beauty Lounge,

Vaak vinden mensen het leuk om een cadeaubon te geven voor een duo behandeling. Het is natuurlijk leuk om iets te geven waar je samen plezier van hebt., Een cadeaubon is heel eenvoudig te bestellen via onze site: cadeaubon  Mail:  info@beauty-lounge.nl. Telefoon:023-5254756

Kijk ook eens op onze webshop

We zouden het erg leuk vinden jullie te mogen ontvangen!

Groetjes van het Beauty Lounge team,

Bobby, Manon Lotte en anderen.