Permanente make-up corrigeren of verwijderen Beauty Lounge

Mooi! Met permanente make-up zoals je het bedacht had

Heb je ergens permanente make-up laten zetten en ben je daar niet tevreden over? Heb je geen vertrouwen meer in de behandelaar, omdat het resultaat niet is zoals van tevoren afgesproken? Kom gerust naar Beauty Lounge. De permanente make-up specialiste van Beauty Lounge, Manon Wolbink, heeft een speciale techniek om misplaatste pigmentaties te corrigeren of gedeeltelijk (in veel gevallen zelfs volledig) te verwijderen.

Permanente make-up corrigeren of verwijderen

(HELAAS IS ER BIJ ONS DOOR TIJDGEBREK, TIJDELIJK GEEN MOGELIJKHEID, VOOR HET VERWIJDEREN VAN PERMANENTE MAKE-UP)

Manon verwijdert mislukte permanent make-up met de nieuwste technieken. Zij is gespecialiseerd in het herstellen van nagenoeg alle verkeerd gezette pigmentaties. Verkeerd geplaatste of gekleurde wenkbrauwen, eyeliners en lipliners worden gecorrigeerd en perfect op kleur worden gebracht. Manon zorgt ervoor dat jouw wensen alsnog in praktijk worden gebracht: subtiele veranderingen en toch een wereld van verschil! Geen harde, donkere lijnen, maar een verzorgd uiterlijk waarbij jíj opvalt en niet de make-up.

De behandeling

Met een speciale techniek en oplossing (vloeistof) is het mogelijk om te donkere en misplaatste permanente make-up op te lichten of zelfs volledig (zonder littekenvorming!) uit de huid te halen. In sommige situaties is het aan te raden de misplaatste pigmentatie met laser te behandelen. Doorgaans zijn een aantal behandelingen nodig om de permanente make-up te corrigeren. Tussen twee behandelingen zit altijd 4 tot 10 weken. Het lichaam heeft deze tijd nodig om geheel te herstellen. Het corrigeren van permanente make-up levert vaak al na één behandeling het gewenste resultaat.

Meer informatie over permanente make-up corrigeren of verwijderen? Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bel gerust: 023-5254756. Of kijk op onze speciale Permanente make-up site!

permanente make-up PMU Wenkbrauwen ogen lippen

Direct een afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in om direct een afspraak in te plannen of ga naar de oranje button “boek nu online”. Bellen mag natuurlijk ook.

Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden