Collageen behandeling met lichttherapie

Kies ook voor Collageen behandeling door lichttherapie met de Beauty Angel voor huidverjonging en verstrakking

Met een collageen behandeling stimuleren wij de natuurlijke aanmaak van collageen. Het resultaat is boven verwachting!

In teken van anti-aging, biedt Beauty Lounge in Haarlem de mogelijkheid van een collageen behandeling met lichttherapie. De Beauty Angel ELT geeft een natuurlijke en biologische huidverbetering met direct zichtbaar resultaat! Nog nooit was anti-aging zo makkelijk.    ( De Beauty Angel behandeling is absoluut niet schadelijk voor de gezondheid! )

Waar is collageen goed voor?

Collageen is een eiwit dat verantwoordelijk is voor de elasticiteit, veerkracht en hydratatie van de huid. Bij het vorderen van de leeftijd wordt de aanmaak van collageen minder en treed huidveroudering in. Door de verminderde elasticiteit leidt de afbraak van collageen tot rimpelvorming, kraaienpootjes en huidverslapping. Gelukkig is er wel iets tegen te doen om de collageenproductie weer te laten opleven. Hiermee worden rimpels glad getrokken en ziet de huid er jonger, frisser en gladder uit.

collageen behandeling lichttherapie voor huidverjonging

Wat houdt de collageen lichttherapie in?

De Beauty Angel collageen lichttherapie van Beauty Lounge, zet de cellen in je huid aan om collageen te produceren. Door het licht van de speciale lampen wordt de collageen, hyaluron en elastinevorming gestimuleerd en het onderhuids bindweefsel gevuld. Door de collageen lichttherapie ervaart je huid een huidverjonging die je terugziet in een strakkere, vollere huid met een zichtbare vermindering aan rimpels en oneffenheden. Ook ouderdomsvlekken en pigmentvlekken verbleken door deze lichttherapie. Collageen lichttherapie is een revolutionaire doorbraak op het gebied van anti-aging en huidveroudering tegengaan.

Optimale huidverjonging en rimpelafname

Bij het ouder worden, neemt de huidconditie af en rimpels, fijne lijntjes en huidverslapping worden zichtbaar. De Collageen behandeling met de Beauty Angel is ideaal en zeer geschikt voor huidverjonging. Het licht dat door de diepste lagen van de huid doordringt, geeft de huid precies de energie die de cellen nodig hebben. Regelmatige behandeling loopt de opgelopen achterstand in en zet tegelijkertijd een enorme rem op het natuurlijke huidverouderingsproces.

Voordelen van deze collageen behandeling

Wat zijn de grootste voordelen van een collageen behandeling?

 • Draagt bij aan huidverbetering en huidverjonging
 • Heeft bij herhaling een langdurig effect
 • Vermindert rimpels en lijntjes in gezicht en decolleté
 • Verbleekt ouderdomsvlekken en pigmentvlekken
 • Maakt de huid steviger en soepeler
 • Verbetert het vochtgehalte van de huid
 • Geeft fijnere poriën en een zachte huid
 • Zonder verlies van de natuurlijke uitstraling

Hoe gaat een collageen behandeling in zijn werk?

Een collageen behandeling met lichttherapie gebeurt met behulp van het rode licht van de speciale lampen die op de te behandelen huid worden gericht. Een collageen behandeling kan voor het gezicht, maar ook voor het hele lichaam worden gedaan. Een behandeling duurt 15 minuten. Voor het beste resultaat adviseren wij een kuur van minimaal 5 behandelingen. Na de kuur adviseren wij om één keer per maand de collageen lichttherapie te herhalen om het verjongingsproces te blijven ondersteunen.

Huidverjonging met collageen lichttherapie

Met de collageen lichttherapie van Beauty Lounge in Haarlem, bieden wij een nieuwe behandeling voor huidverjonging. Met deze lichttherapie ziet je huid er zichtbaar jonger en strakker uit en wordt van binnenuit hersteld. Wil je meer informatie of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Onze schoonheidsspecialistes kunnen je hier meer over vertellen.

lichttherapie collageen bindweefsel huidverjonging haarlem

Verschillende behandelingen

Bij Beauty Lounge kun je kiezen uit drie verschillende collageen behandelingen met lichttherapie. In combinatie met één van onze andere behandelingen, kost een collageen behandeling slechts € 25,-. Voor een uitgebreidere collageen lichttherapie kun je bijvoorbeeld 5 behandelingen doen voor € 185,- . Daarnaast zijn er nog combinatiebehandelingen met bindweefsel massages en peelings. Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer tips voor huidverjonging?

Wil je meer waardevolle tips en adviezen om je huid zo lang mogelijk gezond, strak en glad te houden?

Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of maak gebruik van onze anti-aging kennismakingsbehandeling.

Dit krijg je van ons:

 • Inzicht > wat is de huidige staat van je huid?
 • Kennis > wat moet je doen en laten om huidveroudering tegen te gaan?
 • Direct resultaat > anti-aging behandeling op maat
 • Gratis advies > Hoe kan je huidverjonging zelf bevorderen en je huid optimaal voeden en hydrateren?

Vraag nu een maatwerk kennismakingsbehandeling aan voor slechts € 59,50 euro.

Direct een advies gesprek aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om direct een adviesgesprek aan te vragen of bel 023-5254756!

Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden